Moosa nabi charithram malayalam - Nabi mi ga jace - 2

Nabi mi ga jace - 2 - Moosa nabi charithram malayalam

Nabi mi ga jace - 2 1

Prvi put sa kevom dolazim iz jednom malog mjesta u bih kazem malo jer svako zna svakoga u njemu samo ja za baksuz ne znam svog caleta nikad ga nisam upoznao vidio a iskreno posle svih ovih godina i ne zanima me vise.

Nabi mi ga jace - 2 2

Kakva li je to majka u pitanju osjećaj da sam učinila nešto strašno nevejerojatna krivnja proždirao me svaki put kad bi vidjela sina prošla su tri tjedna od kad smo zadnji put bili skupa a nije bilo ni dana da nisam razmišljala o tome kako me jebao ili kako sam mu pušila kurac.

Nabi mi ga jace - 2 3

Svastika u sendvicu 2 koliko si puta svrsila veceraspet do sadatri puta u sendvicu i dva puta sa ivanomvidis li koliko te volim kakav sam ti ugodjaj napraviovolim i ja tebea volis li da pusis kuracobozavam a posebno tvojkrete jezikom preko grudizadrza se malo na pupku u medjuvremenu prodrka malo kurac spusti se do njega i on nesta u.

Nabi mi ga jace - 2 4

Lep letnji dan a ja otisao malo do grada da se prosetam dosadno mi je katastrofa setam tako i gledam a oko mene samo sevaju kratke suknjice i kratki sorcici milina za oci.